Falafler

IMG_8613………….

Til 4 personer

Indgredienser

  • 400 g kikærter på dåse
  • 1 bdt persille
  • 1 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 3 tsk koriander
  • 3 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • 3 små kartofler (revet)
  • 4 æg
  • 4 spsk rasp
  • 1/2 tsk chili
  • citronsaft fra 1/2 citron
  • Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde
Hak persille, løg, og hvidløg fint. Bland derefter alle ingredienserne sammen. Blend det hele til falafelmassen er fin og ensartet.
Form runde falafelkugler af massen med ske og steg dem på en pande med olivenolie, eller bag dem i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Falaflerne kan serveres med friske grøntsager, varme madpandekager eller pandebrød.

TIP: Er falafelmassen lidt for våd, kan man tilsætte lidt ekstra rasp.