15. december 2013 by admin
Salat m. bønner, tun og spinat
2 personer
Fremgangsmåde:
- 1 dåse tun i olivenolie (ca. 200 g)
- 400 g røde tilberedte kidneybønner (se posen til bønnerne for tilberedning)
- 1/2 rødløg skåret i tynde skiver
- 1 stor håndfuld halverede cherrytomater
- 1 lille bundt bredbladet persille
- 100 g babyspinat
Dressing:
- 1 økologisk citron – skal og saft
- Olivenolie
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk dijonsennep
Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne til dressingen i en salatskål, og smag evt. til med salt og peber.
Hæld tunen op i skålen. Tilsæt bønnerne, løg, tomater og bredbladet persille. Bland forsigtigt ingredienserne sammen. Vend tilsidst spinatbladene i, og servér.