Salat m. bønner, tun og spinat

Salat med tun

2 personer

Fremgangsmåde:

  • 1 dåse tun i olivenolie (ca. 200 g)
  • 400 g røde tilberedte kidneybønner (se posen til bønnerne for tilberedning)
  • 1/2 rødløg skåret i tynde skiver
  • 1 stor håndfuld halverede cherrytomater
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • 100 g babyspinat

Dressing:

  • 1 økologisk citron – skal og saft
  • Olivenolie
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk dijonsennep

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne til dressingen i en salatskål, og smag evt. til med salt og peber.
Hæld tunen op i skålen. Tilsæt bønnerne, løg, tomater og bredbladet persille. Bland forsigtigt ingredienserne sammen. Vend tilsidst spinatbladene i, og servér.