Rodfrugtewok

Rodfrugtewok

Ingredienser:

  • 150 g gulerødder
  • 150 g persillerødder
  • 150 g pastinakker
  • 150 g selleri
  • 150 g rødbeder
  • 150 g kartofler
  • (Evt. andre rodfrugter)
  • 1 rød chili frugt
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 skalottelog
  • 2 spsk. græskarkerneolie
  • 3 spsk soja
  • Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde:
Skyl, skræl og riv de ønskede rodfrugter i strimler (evt. på en Spirali Slicer*, hvilket der er gjort på billedet ovenfor).
Kom olivenolie på en varm pande og tilsæt hakket chili, hvidløg og skalotteløg. Tilsæt rodfrugterne og rist dem 1-2 min ved stærk varme, uden at de bliver sorte.
Tilsæt soja og servér sammen med ris eller quinoa.

*Spirali Sliceren er købt på www.procare.dk – her er et link: http://www.procare.dk/da/products/koekken-hjaelpemidler?query=&priceinterval=&FACET_CATEGORIES=spirali