26. oktober 2013 by admin
Rodfrugtewok
Ingredienser:
- 150 g gulerødder
- 150 g persillerødder
- 150 g pastinakker
- 150 g selleri
- 150 g rødbeder
- 150 g kartofler
- (Evt. andre rodfrugter)
- 1 rød chili frugt
- 1-2 fed hvidløg
- 1 skalottelog
- 2 spsk. græskarkerneolie
- 3 spsk soja
- Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde:
Skyl, skræl og riv de ønskede rodfrugter i strimler (evt. på en Spirali Slicer*, hvilket der er gjort på billedet ovenfor).
Kom olivenolie på en varm pande og tilsæt hakket chili, hvidløg og skalotteløg. Tilsæt rodfrugterne og rist dem 1-2 min ved stærk varme, uden at de bliver sorte.
Tilsæt soja og servér sammen med ris eller quinoa.
*Spirali Sliceren er købt på www.procare.dk – her er et link: http://www.procare.dk/da/products/koekken-hjaelpemidler?query=&priceinterval=&FACET_CATEGORIES=spirali