27. april 2015 by admin
Raw-twix
Ingredienser:
Bund:
- 2 dl mandler
- 2 dl valnødder
- 2-3 spsk. honning
- Et lille nip salt
Karamel:
- 10-15 udstenede dadler
- 3-4 spsk. peanutbutter m. kakao (kakao kan evt. også tilsættes selv)
- Lidt vanilje
Chokolade:
- 50 g mørk chokolade (80%)
- 1 spsk. kokosolie
Fremgangsmåde:
Bund: Blend mander og valnødder til fint mel. Rør det herefter op med honning og tilsæt til sidst lidt salt. Pres denne masse ned i en form (evt. en lille rugbrødsform) og stil det i fryseren.
Karamel: Blend dadlerne til mos. Rør efterfølgende peanutbutter i og smag til med vanilje. Smør denne karamelmasse udover nøddebunden og stil det igen i fryseren.
Chokolade: Smelt chokoladen sammen med kokosolien. Hæld chokoladen over karamellen og nøddebunden. Stil det hele i fryseren og lad det stå i nogle timer.
Nyd til sidst denne skønne og forholdsvis sunde chokoladebar!