Raw-twix

IMG_0126 IMG_0145

Ingredienser:

Bund:

  • 2 dl mandler
  • 2 dl valnødder
  • 2-3 spsk. honning
  • Et lille nip salt

Karamel:

  • 10-15 udstenede dadler
  • 3-4 spsk. peanutbutter m. kakao (kakao kan evt. også tilsættes selv)
  • Lidt vanilje

Chokolade:

  • 50 g mørk chokolade (80%)
  • 1 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde:
Bund:
Blend mander og valnødder til fint mel. Rør det herefter op med honning og tilsæt til sidst lidt salt. Pres denne masse ned i en form (evt. en lille rugbrødsform) og stil det i fryseren.
Karamel: Blend dadlerne til mos. Rør efterfølgende peanutbutter i og smag til med vanilje. Smør denne karamelmasse udover nøddebunden og stil det igen i fryseren.
Chokolade: Smelt chokoladen sammen med kokosolien. Hæld chokoladen over karamellen og nøddebunden. Stil det hele i fryseren og lad det stå i nogle timer.
Nyd til sidst denne skønne og forholdsvis sunde chokoladebar!