Rabarberblondies

Rabarberblondie

Ingredienser:

  • 75 g hvid chokolade + 50 g hvid chokolade
  • 100 g smør
  • 70 g marcipan
  • 70 g rabarber
  • 2 små æg
  • 50 g rørsukker
  • 50 g sigtet speltmel / hvedemel
  • Et lille nip salt

Fremgangsmåde:
Smelt 75 g af den hvide chokolade og smøren i en chokoladesmelter eller over vandbad.
Pisk æg, sukker, salt og mel sammen.
Vend chokolade og smør i.
Riv marcipanen på den grove side af rivejernet og vend det i.
Skær rabarberne i små stykker og vend dem i.
Hak de sidste 50 g af den hvide chokolade groft og vend det i dejen.
Hæld dejen i en kageform foret med bagepapir (ca. 20 x 22).
Bag kagen ved 180 C i ca. 25-30 min.
Lad kagen køle af og stil den derefter i køleskab – den bør nydes kold.