4. januar 2017 by admin
Mini pavlova
9 stk
Ingredienser:
Pavlova:
- 6 æggehvider
- 275 g sukker
- 1 tsk hvidvinseddike
Ideer til servering:
- 1/2 l let piskede fløde
- Frugt efter eget valg
- Hjemmelavet karamel sauce
- Is
- Spiselige blomster
Fremgangsmåde:
Pavlova:
Tænd oven på 180 grader.
Pisk æggehviderne stive, og kom derefter sukkeret i lidt efter lidt.
Når marengsmassen er helt hvid, og luftig piskes hvidvinseddiken i.
Fordel nu marengsmassen i 9 lige store cirkler, på en beklædt bageplade. Sæt mini pavlovaerne ind i den forvarmet ovn, og skru nu temperaturen ned til 150 grader. Bag marengssene i 1 time og 15 minutter.
Severing:
Fløden fordeles på marengssene, og der pyntes med den ønskede frugt, samt evt. spiselige blomster. Vi hældte også lidt af vores hjemmelavet karamel sauce udover, hvilket var virkelig lækkert! Marengssene kan også sangtes severes med is istedet for fløde, alt efter hvad man lige er til.