25. oktober 2013 by admin
Kylling i karry
Ingredienser:
- 500 g kylling i tern/strimler
- 3 æbler uden skræl og kernehus – skåret i tern
- 3 revne gulerødder
- 2 løg
- 8 dl vand
- 2 dl fløde
- 1 boullionterning
- Karry efter smag
- Olivenolie
Tilbehør:
- Ris / quinoa
- Kokos
- Rosiner
- Æbler i skiver
Fremgangsmåde:
Steg kyllingen godt igennem på en pande.
Hæld olie i bunden af en gryde og tilsæt karry (ca. 1-3- tsk. alt efter styrke og smag).
Rør godt rundt, så den ikke brænder fast. Tilsæt æbler, gulerødder og løg, og svits det godt igennem. Tilsæt derefter ca. ½ liter vand og boullionterningen.
Når dette er kogt godt igennem, tilsættes kylling og fløde. Retten smages til med salt og peber, og evt. ekstra karry.
Lad retten simre i ca. 20 min.