Kylling i karry

Kylling i karry

 


Ingredienser:

  • 500 g kylling i tern/strimler
  • 3 æbler uden skræl og kernehus – skåret i tern
  • 3 revne gulerødder
  • 2 løg
  • 8 dl vand
  • 2 dl fløde
  • 1 boullionterning
  • Karry efter smag
  • Olivenolie

Tilbehør:

  • Ris / quinoa
  • Kokos
  • Rosiner
  • Æbler i skiver

Fremgangsmåde:
Steg kyllingen godt igennem på en pande.
Hæld olie i bunden af en gryde og tilsæt karry (ca. 1-3- tsk. alt efter styrke og smag).
Rør godt rundt, så den ikke brænder fast. Tilsæt æbler, gulerødder og løg, og svits det godt igennem. Tilsæt derefter ca. ½ liter vand og boullionterningen.
Når dette er kogt godt igennem, tilsættes kylling og fløde. Retten smages til med salt og peber, og evt. ekstra karry.
Lad retten simre i ca. 20 min.