Himmelsk Brownie

 IMG_0547

 

 

 

Til kage form på ca. 30 cm x 15 cm  (ca. 20 stykker):

Indgredienser:

  • 200 g Mandelmel
  • 75 g Hvedemel
  • 50 g Kakao
  • ½ tsk Natron
  • ½ tsk Salt
  • 100 g Smør
  • ½ dl Mælk
  • 200 g Rørsukker
  • 25 g Brun farin
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 200 g Mørk chokolade (125 g smeltes og 75 g hakkes)
  • 50 g Hasselnødder

Fremgangsmåde:
Bland alle de tørre ingredienser sammen (Mandelmel, hvedemel, kakao, natron, salt, rørsukker, Brun farin og vaniljesukker).
Smelt smøren og 125 g af chokolade, tilsæt nu mælken og rør det sammen med alle de tørre ingredienser til en ensartet masse.
Hak hasselnødderne og de sidste 75 g af chokoladen groft. Bland det i dejen.
Dejen skal være skinnede og rimelig fast, så selvom den synes tør skal du endelig ikke putte mere væske i.
Bred dejen ud i formen, og bag kagen ved 180 grader i ca. 25 minutter.
Først når kagen er helt kold har den, den rigtige konsistens. Så vent endelig med at tage den ud af formen og skære i den.

Vi pyntede de kolde og lækre brownies med hvid Chokolade og stedmoderblomster.