Æggekage m. squash, tomater og basilikum

Æggekage

(4 personer)

Ingredienser:

  • 4-5 fed hvidløg
  • 3 løg
  • 2 små squash
  • Olivenolie
  • 7-8 æg
  • 3 store tomater
  • Frisk basilikum
  • Havsalt

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 220 C. Hak hvidløg, løg og squash i ønsket størrelse. Svits det på en pande i olivenolie i ca. 5 min.
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Hæld dem ud over grøntsagerne på panden, og lad blandingen stå på panden ved jævn varme i 3-4 min. Vend gerne blandingen lidt rundt på panden.
Hak derefter lidt friske basilikumsblade og drys dem over æggekagen. Tryk æggekagen let sammen med en paletkniv.
Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem som et låg over æggekagen.
Hæld lidt olivenolie over æggekagen. Sæt derefter panden midt ind i den forvarmede ovn, og lad den stå dér i ca. 15-20 min, indtil æggekagen er let gylden.
Drys tilsidst med havsalt og friske basilikumsblade.