4. november 2015 by admin
Himmelsk Brownie
Til kage form på ca. 30 cm x 15 cm (ca. 20 stykker):
Indgredienser:
- 200 g Mandelmel
- 75 g Hvedemel
- 50 g Kakao
- ½ tsk Natron
- ½ tsk Salt
- 100 g Smør
- ½ dl Mælk
- 200 g Rørsukker
- 25 g Brun farin
- 1 tsk Vaniljesukker
- 200 g Mørk chokolade (125 g smeltes og 75 g hakkes)
- 50 g Hasselnødder
Fremgangsmåde:
Bland alle de tørre ingredienser sammen (Mandelmel, hvedemel, kakao, natron, salt, rørsukker, Brun farin og vaniljesukker).
Smelt smøren og 125 g af chokolade, tilsæt nu mælken og rør det sammen med alle de tørre ingredienser til en ensartet masse.
Hak hasselnødderne og de sidste 75 g af chokoladen groft. Bland det i dejen.
Dejen skal være skinnede og rimelig fast, så selvom den synes tør skal du endelig ikke putte mere væske i.
Bred dejen ud i formen, og bag kagen ved 180 grader i ca. 25 minutter.
Først når kagen er helt kold har den, den rigtige konsistens. Så vent endelig med at tage den ud af formen og skære i den.
Vi pyntede de kolde og lækre brownies med hvid Chokolade og stedmoderblomster.