15. oktober 2015 by admin
Squashkage
1 lille bradepande
Ingredienser:
Dej:
- 3 æg
- 220 g rørsukker
- 400 g squash
- 325 g mel
- 1 dl solsikkekerner
- 2 dl olie
- 1/4 tsk. bagepulver
- 2 tsk. natron
- 1 tsk. salt
- 2 tsk. vanillesukker
- 1 tsk. kanel
Creme:
- 200 g flødeost naturak
- 125 g smør
- 125 g flormelis
- 2 tsk. vanillesukker
- 1 tsk. kanel
Fremgangsmåde:
Dej: Æg og sukker piskes tykt og skummende, olien piskes i. Squashen rives og blandes i sammen med solsikkekernerne. Mel, bagepulver, natron, salt, vanillesukker og kanel blandes og røres i dejen. Dejen bredes ud i en lille bradepande og bages i ca. 40 min. ved 190 grader.
Creme: Flødeost, smør og flormelis røres sammen, hvorefter vanillesukker og kanel tilsættes.
Cremen smøres på den afkølede kage.