Squashkage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 lille bradepande

Ingredienser:
Dej:

  • 3 æg
  • 220 g rørsukker
  • 400 g squash
  • 325 g mel
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl olie
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 1 tsk. kanel

Creme:

  • 200 g flødeost naturak
  • 125 g smør
  • 125 g flormelis
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 1 tsk. kanel

Fremgangsmåde:
Dej: Æg og sukker piskes tykt og skummende, olien piskes i. Squashen rives og blandes i sammen med solsikkekernerne. Mel, bagepulver, natron, salt, vanillesukker og kanel blandes og røres i dejen. Dejen bredes ud i en lille bradepande og bages i ca. 40 min. ved 190 grader.

Creme: Flødeost, smør og flormelis røres sammen, hvorefter vanillesukker og kanel tilsættes.

Cremen smøres på den afkølede kage.