Tomatsalat med stegte peberfrugter

Tomatsalat med stegte peberfrugter

Ingredienser:

  • 3 peberfrugter (helst røde snackpeberfrugter)
  • 2 fed pressede hvidløg
  • En pose babyspinatblade
  • 500 g halverede cherrytomater
  • Fetaost
  • Pinjekerner

Dressing:

  • 4 spsk. citronsaft
  • 1 fed pressede hvidløg
  • Salt og peber
  • 2 spsk. honning
  • Ca. 9 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde:
Skær peberfrugterne i halve, fjern kernerne, og skær dem i tykke strimler på langs. Hvidløget hakkes fint. Steg peberfrugterne på en pande i olivenolie ved jævn varme, til de er brune og møre, ca. 6-7 minutter. Tilsæt det hakkede hvidløg ved de stegte peberfrugter det sidste minut.
Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande, til de er gyldne.
Skyl og læg babyspinatbladene i en skål. Skyl og skær cherrytomaterne i halve, og bland dem i skålen med babyspinaten. Læg derefter de stegte peberfrugter ovenpå, og pynt med stykker af fetaost og de ristede pinjekerner.
Rør til sidst dressingen sammen og dryp den over salaten.