Salat m. perlebyg, granatæble og fennikel

salat

(4 personer)

Ingredienser: 

  • 2 dl perlebyg
  • 1 rødløg
  • 1 agurk
  • 1 granatæble
  • 1 fennikel
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 1 lille håndfuld mynteblade
  • 1 lille håndfuld friske koriander
  • Ca. 50 g sojaristede mandler (rist mandlerne på en pande, og når de begynder at “klikke” og dufte, tilsætter du soya, og tager dem straks derefter af varmen)
  • 100 g fetaost
  • Salt og peber

Dressing:

  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • ½ dl jomfruolivenolie
  • 2 tsk dijonsennep
  • ½ tsk salt + friskkværnet peber
  • 1 tsk sukker
  • Et lille fed presset hvidløg

Fremgangsmåde:
Hak og vend alt sammen. Hæld dressing over. Servér.