4. april 2014 by admin
Salat m. perlebyg, granatæble og fennikel
(4 personer)
Ingredienser:
- 2 dl perlebyg
- 1 rødløg
- 1 agurk
- 1 granatæble
- 1 fennikel
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 lille håndfuld mynteblade
- 1 lille håndfuld friske koriander
- Ca. 50 g sojaristede mandler (rist mandlerne på en pande, og når de begynder at “klikke” og dufte, tilsætter du soya, og tager dem straks derefter af varmen)
- 100 g fetaost
- Salt og peber
Dressing:
- 3 spsk. hvidvinseddike
- ½ dl jomfruolivenolie
- 2 tsk dijonsennep
- ½ tsk salt + friskkværnet peber
- 1 tsk sukker
- Et lille fed presset hvidløg
Fremgangsmåde:
Hak og vend alt sammen. Hæld dressing over. Servér.