Kransekage snitter

IMG_0045IMG_0038

Ca. 20 snitter

Ingredienser:

  • 500 g rå marcipan
  • 200 g flormelis
  • 1 æggehvide

Glasur:

  • 250 g flormelis
  • 1½ pasteruriseret æggehvide

Pynt:

  • Evt. drys snitterne med frysetørrede hindbær mens glasuren stadig er fugtig.

Fremgangsmåde:

Marcipan, flormelis og æggehvide æltes godt sammen. Dejen skal være fast og ensartet.
Læg dejen koldt i 3-4 timer – eller natten over.
Rul dejen til stænger som skæres i stykker
Bag dem i ovnen ved 225 C i ca. 8-10 minutter.
Lad snitterne blive helt kolde før de sprøjtes med glasur.

Glasuren:
Pisk æggehvider og flormelis sammen, til massen er hvid og ensartet,  put derefter glasuren op i en sprøjtepose og pynt snitterne.