2. januar 2015 by admin
Kransekage snitter
Ca. 20 snitter
Ingredienser:
- 500 g rå marcipan
- 200 g flormelis
- 1 æggehvide
Glasur:
- 250 g flormelis
- 1½ pasteruriseret æggehvide
Pynt:
- Evt. drys snitterne med frysetørrede hindbær mens glasuren stadig er fugtig.
Fremgangsmåde:
Marcipan, flormelis og æggehvide æltes godt sammen. Dejen skal være fast og ensartet.
Læg dejen koldt i 3-4 timer – eller natten over.
Rul dejen til stænger som skæres i stykker
Bag dem i ovnen ved 225 C i ca. 8-10 minutter.
Lad snitterne blive helt kolde før de sprøjtes med glasur.
Glasuren:
Pisk æggehvider og flormelis sammen, til massen er hvid og ensartet, put derefter glasuren op i en sprøjtepose og pynt snitterne.