Knækbrød

Knækbrød

 

Af denne portion bliver der 2 bageplader knækbrød:

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3½ dl mel
  • 2 dl vand
  • 1¼ dl olie
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1½ tsk. salt

(Derudover kan andre gryn, frø og kerner også bruges – bl.a. boghvedegryn, birkes og cornflakes.)

Fremgangsmåde:
Rør det hele sammen og del dejen i 2 portioner. Hver portion rulles ud mellem bagepapir. Fjern det øverste stykke papir og skær dejen for med en kniv, der hvor knækbrødene skal deles.
Bag dem ved 200 °C i 15-20 min – til de er gyldne.
Knæk dem, når de kommer ud, og put dem på en bagerist.